Halu olla kehittämässä ja tukemassa esihenkilötyötä ja työyhteisöjä.

Olen lappilainen syntyjäni ja tänne tulen jäämään. Luonto, ihmiset ja elämäntyyli täällä pohjoisessa ovat sellaisia, joita arvostan. Elämä on vienyt minua aina ulkomaille saakka, mutta lopulta se paras paikka asua ja työskennellä on täällä Lapissa.

Perustin yritykseni, koska minulla on halu olla kehittämässä ja tukemassa esihenkilötyötä ja työyhteisöjä. Yritystoimintani kautta pääsen jakamaan  minulle kertynyttä kokemusta ja osaamista sekä innovoimaan kehitystä kaipaavia kohteita.

Pilvistä sanottua

Pilvi on tottunut panostamaan yhteistyöhön ja toimii aina toiset huomioon ottaen. Hänen työskentelytapansa on neuvova ja toisia kuunteleva

Pilvi on tunnollinen, innovatiivinen ja vastuunsa kantava tekijä

Pilvillä on idearikkautta ja kokemusta sekä hyvää kokonaisuuden hahmottamiskykyä

Minulla on pitkä kokemus julkisella sektorilla työskentelystä niin terveydenhuollon kuin sosiaaliturvan alalta. Olen työskennellyt yli 10 vuoden ajan esihenkilö- ja johtamistehtävissä, joihin on kuulunut tiiviisti myös asiakaspalvelun sekä työhyvinvoinnin- ja työkyvyn johtaminen sekä kehittäminen. Minulla on monipuolisesti kokemusta ja osaamista myös erilaisista kehittämistehtävistä ja -menetelmistä.Tutuksi ovat tulleet esimerkiksi ketterän kehittämisen menetelmät sekä palvelumuotoilu.

Työelämässä olen aina arvostanut työyhteisöä, joissa on tekemisen meininki. Kun yhdessä työskennellään kohti yhteistä päämäärää, päästään parhaimpaan lopputulokseen. Ja jotta meistä jokainen jaksaisi tässä alati muuttuvassa työelämässä, on työhyvinvointiin entistä tärkeämpää kiinnittää huomiota.Työhyvinvointi ei kuitenkaan synny itsestään, se vaatii suunnittelua, arviointia ja toimenpiteitä. Se vaatii panostusta meiltä itseltämme, esihenkilöltä ja organisaatiolta.